BIBOLLITO

45,00 

Dugogodišnje iskustvo sa vode, pomogli su u stvaranju BIBOLLITO boile (bird food)  vrhunske kvalitete. Razvili smo mamac koji je poput grickalica: kada probate želite još. Osiguravanje trenutne energije kao nagrade pri jedenju ovog mamca bio je uvjet. Proizvodi od fermentiranih žitarica (sojino brašno, kukuruzno brašno), Tigernut brašno, prženo kikiriki brašno, CLO, Robin Gold (Haith’s), jajčana hrana, mliječni proizvodi, cijelo kokošje jaje.

Provjereni recept se temelji na visoko-kvalitetnim, svježim, hranjivim i lako probavljivim sastojcima s uravnoteženim sadržajem proteina i miksom aroma s dokazanom učinkovitošću. Dizajnirane su za zadržavanje ribe na hranilištu. Jednostavno rečeno, kada ih ribe probaju, stalno se vraćaju po još. Boila koja je zaslužna za ostvarenje brojnih ulova i pobjeda na šaranskim kupovima.

BIBOLLITO boile prikladne su za ribolov tijekom cijele godine. Zbog svog sastava mogu se koristiti na vodama u kojima cvergl (pastat) stvara velike probleme. Zbog  brzog otvaranja i kvalitetnih sastojaka pogodna je za sve oblike šaranskog ribolova – dugotrajne kampanje, takmičenja, jednodnevne ribolove. Boile iz našega asortimana i vlastite izrade dizajnirane su za postizanje vrhunskih rezultata na svim vodama.

Seriju boili BIBOLLITO prate i lovni balansirani (Wafteri) mamci 15 mm, Pop Up boile 12 mm i dip.

Dostupne u veličinama 15 mm i 20 mm.

Pakiranje 5 kg.

 

45,00 

Dimenzije
This option is required
15 mm 20 mm
Pakiranje
This option is required
5 kg
Clear selection
Categories