Econcretes Distance Weights

1,43 1,86 

Želite li postići još više atrakcije oko vašeg lovnog mamca? Onda bi ovi ekološki prihvatljivi, porozni zamjenski utezi mogli biti upravo ono što tražite.

Jednostavno ih ostavite da se namaču između sesija u jednoj od tekućina po izboru, aminokiselina, dipova ili čistih aroma gdje će upiti tekućinu i to do 6%, prije nego što ih zabacite na dno jezera kako bi ispuštali upijenu tekućinu tijekom nekoliko sati. Svaki put kad zabacujete, jednostavno pričvrstite novi uteg i vratite drugi na namakanje. Dostupni u 3 boje koje kako bi se bolje prilagodili jezerskom dnu.

Učinkovito i ekološki prihvatljivo

Econcretes može pokupiti 6% svoje težine natapanjem i pružiti dugotrajne okuse i privlačnost u blizini vaših lovnih mamaca. Econcretes se mogu koristiti za bilo koju vrstu dna i ostat će na vrhu svakog mekog, svilenkastog dna, umjesto da tonu u njega. Mješavina Econcretes je ekološki prihvatljiva i u skladu sa zahtjevima EN 12620.

Integriran je koncept/dizajn avionskog krila. Ovaj visokotehnološki oblik eliminira učinak kočenja zbog veće veličine u usporedbi s olovom, što vam omogućuje zabacivanje na iste ili čak veće udaljenosti. Jedno od četiri “krila” je 2% deblje kako bi se osigurali stabilni letovi, bez okretanja. “Krila” također sprječavaju da uteg za pecanje sklizne niz nasip. Jedinstvena značajka  utega Econcretes za dalje izbačaje.

1,43 1,86 

Boja
This option is required
Smeđa Tamno siva Zelena
Opcije
This option is required
105 g 125 g 70 g 90 g
Clear selection