HYDRO CORN (Šećerac)

7,40 14,06 

Ne može se poreći da je kukuruz šećerac doslovno ulovio tisuće i tisuće šarana, mrena, deverika, linjaka, plotica i crvenperki tijekom godina. To je jedan od klasika svih vremena.

Fantastični novi hidrolizirani tekući kukuruz podiže ovaj proizvod na višu razinu. Koristeći tehnike proizvodnje hidrolizata, upotrebom enzima, razbijena su cijela zrna kukuruza šećerca kako bi se proizvela visoko topljiva tekućina. To daje visoki stupanj topljivosti, okusa i privlačnosti uz nevjerojatan izgled i miris, sličan otvaranju limenke svježeg kukuruza šećerca. Visoka topljivost oslobađa šećere topive u vodi i učinkovito zamućuje okolno područje.

Konačni pH manji od <3,2 Vrlo kiselo. Pogodan za korištenje tijekom cijele godine.

*Imajte na umu* da može doći do malog odvajanja tekućine unutar boca/posuda u kojima je pohranjena i to je savršeno normalno, samo dobro protresite prije upotrebe. Ovaj proizvod najbolje je čuvati u hladnjaku kada se ne koristi.

Također mogu biti prisutne male količine ovojnice jezgre jer ih je izuzetno teško razgraditi.

Hydro Corn je savršen za spod mješavine, oblaganje peleta / boila, dodavanje u mljevene mamce, mješavine za stick mikseve itd., jer je prirodni proizvod. Preporučena doza je 30 ml po kilogramu hrane naviše bez gornje granice.

*NIJE ZA LJUDSKU PREHRANU*

Sastav:

  • Hidrolizirani kukuruz šećerac
  • Proteini 5,9 %
  • Ulje 1,07 %
  • Pepel 0,4 %
  • Vlakna 0,5 %

7,40 14,06 

Pakiranje
This option is required
500 ml 1 L
Clear selection