ROBIN GREEN® sa Spirulinom (20%)

9,55 17,92 

ROBIN GREEN sadrži 20% ovog (spirulina) prirodnog organizma. Spirulina je oblik cijanobakterije koja je bogata vitaminima i mineralima za koje se zna da pogoduju metabolizmu šarana. Također je vrlo visok u biljnim proteinima (70%) koji nadopunjuju prirodnu svakodnevnu prehranu šarana. Vjeruje se da je prirodna Spirulina jedna od najbogatijih namirnica na Zemlji. Osim toga, može prirodno obojiti mamce za šarane kako bi se uklopili s prirodnim rastom korova i s koritom muljevitih i zakorovljenih jezera i rijeka. To je također važna nutritivna hrana koju šaran može otkriti i na koju pozitivno reagira. Original proizvod. Tvrtka Haith’s daje nam licencu da koristimo i prodajemo Robin Green™  i ostale proizvode od tvrtke Haith’s.

Preporučeno doziranje: 5% – 10% / kg. Jača razina od oko dvadeset posto može se koristiti u visoko privlačnim lovnim mamcima i slobodnim mamcima.

Okus: Prirodno papreno, zemljani tonovi.

Dopunska hrana za ribe: Ulje A: 8,30%; Sirove bjelančevine:13,4%; Sirova vlakna: 1,2%; Vlaga: 4,9%; Pepeo: 2,3%;Ukupno ulje: 9,24%; Škrob: 6,3%

9,55 17,92 

Pakiranje
This option is required
500 g 1 kg
Clear selection