ROBIN ORANGE®

8,22 15,26 

ROBIN ORANGE je slatka i voćna alternativna hrana prirodne boje sa snažnim pikantnim tonovima. Kao i ostali ROBINI u asortimanu, može se koristiti tijekom cijele godine u bilo kojoj vrsti osnovnih mikseva, bilo da se radi o miksevima na bazi ribljeg brašna, hrani za ptice ili na bazi mliječnih proteina. ROBIN ORANGE ima snažan slatki i papreni okus, koji će poboljšati učinkovitost svakog mamca i može se koristiti izravno iz vrećice za povećanje privlačnosti kuhanih sjemenki, orašastih plodova, žitarica i mahunarki. Nadalje, začini i biljke u miksu osigurat će nutritivnu prepoznatljivost zahvaljujući dokazanim atraktorima ugrađenim u proizvod. Preporuka za doziranje: između 5-10% s prostorom za eksperimentiranje naviše. Ovo je jedna od najatraktivnijih obojenih namirnica na tržištu zahvaljujući svom potpuno prirodnom sastavu.

Original proizvod. Tvrtka Haith’s daje nam licencu da koristimo i prodajemo Robin Orange™  i ostale proizvode od tvrtke Haith’s.

Okus: blago ljut, voćni i sladak.

Dopunska hrana za ribe

Sastojci: Vlaga: 6,9%, Ulje A: 13,11%, Ukupno ulje: 14,07%, Sirove bjelančevine: 11,1%, Sirova vlakna: 13,7%, Pepeo: 6,0%, Škrob: 6,7%

 

8,22 15,26 

Pakiranje
This option is required
500 g 1 KG
Clear selection