Robin Red® with Chilli

8,50 15,92 

Liquid Robin Red® s čilijem dizajniran je da nadopuni i poboljša ponudu mamaca za ribolov. Kao i izvorni Liquid Robin Red, ovaj novi okus je opsežno testiran na terenu i nadmašio je očekivanja brojnih terenskih testera.

  • Sadrži originalni Robin Red® – svježi s proizvodne trake
  • PVA friendly tako da je idealan za pelete u PVA-a vrećicama, brašnastu prihranu ili sjemenke
  • Može se koristiti i za stick mixeve i u PVA vrećicama
  • Koristite kao vezivo pri kuhanju mamaca, boilama , pop-up boilama, brašnastoj prihrani i sjemenkama, žitaricama, plutajućim mamcima ili jednostavno prelijte vaše mamce
  • Koristite u mješavinama pasta za mamce

Nakon mnogo testiranja (u Ujedinjenom Kraljevstvu i inozemstvu) gotov proizvod je onaj na koji smo svi jako ponosni. Zadržane su izvorne vrijednosti Robin Reda u njegovom najjednostavnijem i originalnom obliku jer nudi ribolovcima mogućnost eksperimentiranja i prilagodbe signala sastojaka. Haith’s Liquid Robin Red sa čilijem nudi vam 100% sigurnost da tekućina koju kupujete sadrži prave Haith’s-ove sastojke. Poruka je jednostavna: kada se radi o kupnji bilo kojeg Robin Red proizvoda – kupujte kod “Odobrene tvrtke za mamce” ili kupujte izravno kod Haith’sa. Liquid Robin Red sa čillijem dodaje dodatnu vrijednost asortimanu Robin Red proizvoda. Original proizvod. Tvrtka Haith’s daje nam licencu da koristimo i prodajemo Robin Red™  i ostale proizvode od tvrtke Haith’s.

8,50 15,92 

Pakiranje
This option is required
500 ml 1 L
Clear selection