BELACHAN POWDER

9,90 18,81 

Tamno smeđi zrnati prah jake arome i s minimalno 60% topivosti u vodi. Ovaj proizvod dobiven je preradom Belachan bloka, mješavine fermentiranih škampa i soli. Belachan prah omiljen je aditiv u mamcima za šarana. Vrhunski atraktor za šarane, savršen za korištenje u boilama, stick miksevima ili brašnastoj prihrani, kao i za dipove/glugove. Izrazito privlačan proizvod na koji će  šaran odgovoriti i reagirati odmah . Dodaje oštru, prirodno bogatu aromu začinjene ribe. Da, smrdi, ali zato je ovaj proizvod možda tako privlačan, prirodne aminokiseline, enzimi, visoka razina soli i još mnogo, mnogo više. Odličan za premazivanje boila u kombinaciji sa tekućim Belachanom. S obzirom da je ovo potpuno prirodni proizvod, nema ograničenja u upotrebi. Za ovaj proizvod vrijedi pravilo ”što više to bolje”.

Doziranje/preporuka: 50 g / kg miksa. Za lovne mamce povećajte dozu na 150 g / kg. Ako ga koristite za namakanje, proizvod prvo otopite u malo vode prije nego ga dodate ostatku tekućine.

Dodatni savjet: za instant atrakciju, pospite Belachan powderom tek srolane boile kako biste napravili tanku koricu koja će otapanjem u vodi napraviti čuda.

9,90 18,81 

Pakiranje
This option is required
250 g 500 g
Clear selection