BIBOLLIGO

48,00 

Naša boila BIBOLLIGO je boila od čistog ribljeg brašna koja se može koristiti tijekom cijele godine. Sastav BIBOLLIGO boile napravljen je od najboljih mogućih sastojaka koji su trenutno na tržištu. Glavni sastojci su Krill brašno, Squid brašno, druga visokokvalitetna riblja brašna, Robin Red (Haith’s),  brojni ekstrakti, apetit stimulatori…, jamče kvalitetu. Naravno više detalja ostaje tajna naše tvrtke. 😉 S blagom notom Squid + Mulberry arome jednostavno su neodoljive ribama. Boila koja je zaslužna za ostvarenje brojnih ulova i pobjeda na šaranskim kupovima.

Provjereni recept se temelji na visoko-kvalitetnim, svježim, hranjivim i lako probavljivim sastojcima s uravnoteženim sadržajem proteina i miksom aroma s dokazanom učinkovitošću. Dizajnirane su za zadržavanje ribe na hranilištu. Jednostavno rečeno, kada ih ribe probaju, stalno se vraćaju po još.

BIBOLLIGO boile prikladne su za ribolov tijekom cijele godine. Zbog  brzog otvaranja i kvalitetnih sastojaka pogodna je za sve oblike šaranskog ribolova – dugotrajne kampanje, takmičenja, jednodnevne ribolove. Boile iz našega asortimana i vlastite izrade dizajnirane su za postizanje vrhunskih rezultata na svim vodama.

Seriju boili BIBOLLIGO prate lovni balansirani (Wafteri) mamci 15 mm, Pop Up boile 12 mm i dip.

Dostupne u veličinama 15 mm i 20 mm.

Pakiranje 5 kg.

48,00 

Dimenzije
This option is required
15 mm 20 mm
Pakiranje
This option is required
5 KG
Clear selection
Categories